Morgon


god morgon alla läsare trött men pigg ändå chattar med kompisen I inget annat TRÅKIGRT sen på eftermiddag ska jag klippa mig kort eller jag vet inte men tror det blir kort i alla fall. Kommer ta kort sen och blogga lite så ni får se hur det ser ut. Hälsningar/Felicia


5 Comments, Comment or Ping

 1. bra ta foto när du klipper dig

  januari 17th, 2010

 2. hej saknar dig feli och vill se dig även om vi kommer träfas i moron vad bra att vi chattar i msn då kan vi prata ännu mera i morn möts vi kanske i pingis bordet den blåa eller görnna annars är vi i hip hopen så att du vet

  januari 17th, 2010

 3. hej snart ska du klippa dig jag vill önska dig lycka till jag tror att det kommer bli perfekt hoppas jag lycka till hej då

  januari 17th, 2010

 4. AA jag blev jätte fin du du får vänta tills imorron för jag kan mobilblogga men den kommer inte in på bloggen.

  januari 17th, 2010

 5. Vill du ha hjälp att lägga upp bilden?

  januari 17th, 2010

Reply to “Morgon”