Lördags morgonen!


Sitter och äter frukos

Sitter och äter frukos

Nu på lördag morgonen så tittar jag på tv det är min favorit kanal disney channel:P  dom har så bra pogram  och filmer snart ska titta på Inte ett pip 🙂 jag har nyss ätit frukost jag har inget att göra jag menar inget men får hitta på nåt eller bara va ute med kompisar eller bara va ute själv eller va inne och titta på tv. Pappa ska åka och köpa en tumstok och hemmta en kompis till honom han ska hjälpa till i köket vi gör om hallen och köket ska vi bara skruva eller nåt ett tak nu är pappa arg på mig för  jag glömde ta bort popcorn skålen igår men ska äta lite godis tittar på Inte ett pip:P som jag sa tidigare  pappa har åkt så det är bara jag hemma men det är roligt men jag ska städa sen det vill inte jag för jag vill se inte ett pip så de så men får väl göra det sen ska plocka upp mina saker men det årkar jag förstors  men nu har jag verkligen tråkigt men jag sitter och bloggar ju så jag har ialla lite roligt hahha.


2 Comments, Comment or Ping

  1. värsta bloggaren. Hoppas ni haft en bra helg, det har vi.

    juni 28th, 2009

  2. ja det har vi haft

    juni 29th, 2009

Reply to “Lördags morgonen!”